KİLİS / MUSABEYLİ - Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Ramazan Ayında öğrencilerimizin öğle aralarının daha eğlenceli geçmesi amacıyla sohbet ve kitap etkinlikleri düzenleniyor.

Mrt

Okulumuzda bulunan öğrencilerimize Okul Psikolojik Danışmanı tarafından hijyen konulu seminer düzenlendi. Öğrencilerimize seminer sonunda tuvalet kağıdı dağıtımı gerçekleştirildi.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar ve hazırlanan panomuz. Çabaları için teşekkür ederiz.

Şbt

Ock

Okulumuz öğrencilerinin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla sahne tecrübesi elde ettikleri sanatsal aktivitelerimiz…

Ock

Badminton turnuvasına giden öğrencilerimiz öğretmenlerimiz eşliğinde Kilis Jimnastik Salonuna gezide bulundu.

Ock

Okulumuz Müzik ve Görsel Sanatlar öğretmenleri ile birlikte 8. Sınıf öğrencilerimiz Kilis Mehmet Abdi Bulut Güzel Sanatlar Lisesine gezi düzenlemiştir.

Ock

Kilis ili Badminton turnuvasında okulumuz öğrencileri, Badminton küçük kızlarda 2. Badminton küçük erkeklerde 3. olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi Öğretmenimiz Salman Güneş "Bocce Sahası" düzenleme çalışmaları yapmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile okulumuzu renklendirmek adına çeşitli eğitsel oyunlar çizilmiştir.

Ara

2023-2024 yıldız kızlar dart takımımız, Kilis ili 3.sü olmuştur.

Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı faaliyetlerine Musabeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binasında, barınma hizmeti için ise Musabeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyon binasında hizmet vermeye devam etmektedir.